hangi voip firmasını kullanmalıyım?

Voip hakkında genel bilgiler...

hangi voip firmasını kullanmalıyım?

Mesajgönderen muzeyyennn » Cum Tem 30, 2010 11:44 pm

arkadaşlar forumunuza yeni üye oldum. bu konuda benden daha iyi bilgi sabihi olan birileri bana yardımcı olursa sevinirim.erkek arkadaşım arap ülkelrinde çalışıyor bizde düşük ücretle konuşmak için voip kullanalım dedik.ben öncelikle smslistoyu yükledim çalışması süper ama 10 euro bir günde bitiyor.erkek arkadasım 12voip i yüklemeyi denedi onların ülkerindeki internet kısıtlamalarından ötürü kurulum yapmadı.daha sonra ben 12voipi yükledim yine cok cabuk bitti.en ucuz tarifeyi sunuyor diye voipianı yükledim arama yapılıyor gibi görünüyor ancak karşı tarfın telefonu çalmıyor sadece cagrı yapmaktan 2 eurom gitti.ayrıca arama yaparken araya ses karıştı başka bir kadının sesini duydum.sizce ben ne yapmalıyım arap ülkelerinde calışacak bir program var mı?çünkü olsa türkiyeyi ücretsiz arayabilir yada voipiandaki paramı nasıl kurtarabilirim yardımcı olabilecek birileri çıkarsa cok sevinecegim şimdiden teşekürler.
muzeyyennn
Yeni Üye

Re: hangi voip firmasını kullanmalıyım?

Mesajgönderen voip_kredi » Cum Ağu 06, 2010 12:07 am

Arkadasinizla sizi uzun sure konusturabilmemiz icin hangi Arap ulkesi oldugunu tam yazin.yada tel numarasini yazin.
Duruma gore bakarim ,hangi ulkeden aramak karli ise o arama yapar.
Arap ulkesinde net proplem ise Turkiyeden PC to phone yapmak daha avantajli gibi.
Buraya her an bakmakamiyorum ,en iyisi mailimi ekleyin yardimci olurum.
voip bayi e-mail:
voipkahraman@hotmail.com
voip_kredi
Yeni Üye

Dön VoIP Genel

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir